MuhasAbAh Diri KIta


"Kecantikan yang abadi terletak pada keelokkan adab dan ketinggian ilmu seseorang, bukan terletak pada wajah dan pakaiannya."

Sunday, January 12, 2014

"Giveaway Birthday Azhafizah"


Haih...sejak dua menjak tiga menjak ni macam2 plk yang menarik kami mensinggah ke blog2 org2 lain...tetibe dapat email dari Mekti a.k.a afina aulia pasal satu benda menarik nih....Sbb apa cheq ckp menarik???? sebab :-

Sempena birthday Fiza bulan depan Fiza nak buat satu giveaway untuk menghargai pembaca blog ni.Agak lama tak buat giveaway kan.So sempena tahun baru ni Fiza nak buat giveaway yang simple je ni.Yang pastinya setiap yang join akan dapat.So takdelah rugi join pun still dapat sesuatu dari Fiza kan.
So, nampak x ape yang menarik tu???????? Xmo ckp banyak la....mai ramai2 terjah!!!!!

Klik sini
klik sini
Nama : SupikTelap Chenta Kutub Utara Kutub Selatan
URL entry giveaway : http://www.azhafizah.com/
email : sharifahalyahya86@gmail.com

15 comments:

  1. Assalamualaikum..Terima kasih sudi join.Wallpaper dah send via email.All the best :)

    ReplyDelete
  2. Berkunjung ke sini.. All the best.. :)

    ReplyDelete
  3. sggh n follow sini...dr ga y same...btw good luck ye...

    http://ctamanaqim.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html/

    ReplyDelete
  6. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  8. oshin menyinggah kejap....

    good luck !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. salam...
    singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    good luck ye!!

    ReplyDelete
  10. dri ga yg sama...follow sini..follow wawa balik..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete

MuhasaBah Diri Bersama

"Sekiranya seorang manusia dipanggil sebagai seorang penyapu sampah, dia harus menyapu sama sepertimana Michelangelo melukis atau Beethoven memainkan muziknya, ataupun Shakespeare menulis puisinya. Dia harus menyapu dengan begitu baik sekali sehingga semua yang terdapat di syurga dan dunia akan berhenti dan berkata disinilah tempat tinggal seorang penyapu sampah yang paling hebat, yang telah melakukan kerjanya dengan baik sekali."

"Orang yang cekal dan mempunyai keyakinan diri yang tinggi, tidak pernah merasa terancam dengan perkataan atau perbuatan yang remeh dan tidak disengajakan. Sebaliknya mereka akan menumpukan perhatian ke arah mencapai matlamatnya."

Yang Ni POn MeNarik Jugak UntuK KoRanG BaCa