MuhasAbAh Diri KIta


"Kecantikan yang abadi terletak pada keelokkan adab dan ketinggian ilmu seseorang, bukan terletak pada wajah dan pakaiannya."

Wednesday, September 11, 2013

EPIC yang FAIL (Gambar Menarik KOT)

Hahahahahaha......Accidently..Hajat nak carik journal buat report project...Tergatal plk tangan tgk2 gambar kat google ni...bile tgk gambor ni nmpk trk sangat yg i buat uolls,,,hahahhahahahancusssssss...jom tgk perbedaan (indon le plk) gambaq diorang ngan gambaq kami buat...



Santik je
Hahahahahaha awat cheq x pikiaq buat huruf E mcm kat atas????buruk gile E yg cheq buat
Untong la ensek telap..huruf dia senang je


Awat hat depa nampak lawa ja?????Sakit hati kami.......


Eksyen je abang telap n kakak supik depa tangan...mcm lompat la tp xlompat pon....


Kalu gambat hat ni harusla ckp gambaq kami yang paling MALATOPS!!!1
hahahahhahahahahahahaha

SEKIAN,
      BABAI........

3 comments:

  1. Wah sama la kakak... Hebat hebat...

    ReplyDelete
  2. i xtiru diorang..ni sume potographer yang suh....mksudnye potographer la yg tiru khan???huhuhuhuhuh

    ReplyDelete
  3. Hahahahaha tak pa nanti kami suh photog kami plak tiru gambaq hampa

    ReplyDelete

MuhasaBah Diri Bersama

"Sekiranya seorang manusia dipanggil sebagai seorang penyapu sampah, dia harus menyapu sama sepertimana Michelangelo melukis atau Beethoven memainkan muziknya, ataupun Shakespeare menulis puisinya. Dia harus menyapu dengan begitu baik sekali sehingga semua yang terdapat di syurga dan dunia akan berhenti dan berkata disinilah tempat tinggal seorang penyapu sampah yang paling hebat, yang telah melakukan kerjanya dengan baik sekali."

"Orang yang cekal dan mempunyai keyakinan diri yang tinggi, tidak pernah merasa terancam dengan perkataan atau perbuatan yang remeh dan tidak disengajakan. Sebaliknya mereka akan menumpukan perhatian ke arah mencapai matlamatnya."

Yang Ni POn MeNarik Jugak UntuK KoRanG BaCa