MuhasAbAh Diri KIta


"Kecantikan yang abadi terletak pada keelokkan adab dan ketinggian ilmu seseorang, bukan terletak pada wajah dan pakaiannya."

Sunday, February 24, 2013

Rezeki Kawen Katenye

Alhamdulillah....

Orang slalu cakap rezeki kawen la rezeki anak la kan...Tp bila tgk btl2 memang setiap apa yang berlaku ada rezeki masing-masing.

Cik Supik nak kongsi la sikit dengan ape yang Cik Supik dan En Telap dapat menjelang majlis pernikahan kami yang tinggal lebih kurang sebulan je lagi ni.....

ALHAMDULILLAH......


Syukur ke hadrat ilahi dengan apa yang telah dikurniakan kepada kami...


Rezeki Ensek Telap BRIM 2.0 
Rezeki Cik Supik Malam Anugerah Inovasi ade gak ganjaranye (,")No comments:

Post a Comment

MuhasaBah Diri Bersama

"Sekiranya seorang manusia dipanggil sebagai seorang penyapu sampah, dia harus menyapu sama sepertimana Michelangelo melukis atau Beethoven memainkan muziknya, ataupun Shakespeare menulis puisinya. Dia harus menyapu dengan begitu baik sekali sehingga semua yang terdapat di syurga dan dunia akan berhenti dan berkata disinilah tempat tinggal seorang penyapu sampah yang paling hebat, yang telah melakukan kerjanya dengan baik sekali."

"Orang yang cekal dan mempunyai keyakinan diri yang tinggi, tidak pernah merasa terancam dengan perkataan atau perbuatan yang remeh dan tidak disengajakan. Sebaliknya mereka akan menumpukan perhatian ke arah mencapai matlamatnya."

Yang Ni POn MeNarik Jugak UntuK KoRanG BaCa